RANKŲ DARBO, TIK IŠ NATŪRALIŲ INGREDIENTŲ

Per dešimtmetį tortų ir desertų skoniai buvo apgalvoti iki tobulybės ir pamilti klientų. Laiko patikrintas receptūras išlaikome nepakitusias, o kas sezoną vis ieškome naujų, dar neatrastų skonių.

Dažniausias mūsų klientų atsiliepimas - „Neliko nė gabaliuko!“. Tai yra pats geriausias komplimentas kiekvienam konditeriui.

AVIETINIS

Vaniliniai biskvitai, užkloti saldžiarūgščiu Philadelphia kremo ir aviečių tyrės sluoksniu, pagardinti rūgščiu traškučiu.

CITRINA IR BRAŠKĖ

Purūs, bet drėgni citrininiai biskvitai, pertepti Philadelphia kreminio sūrio sluoksniu, braškių įdaras, citrinos bei jų žievelių kremas.

CUKRAUS VATA

Spalvoti cukraus vatos skonio biskvitai pertepti Philadelphia kreminio sūrio ir grietinėlės sluoksniu, miško uogų traškutis.

ŠOKOLADINIS

Drėgnas šokoladinis biskvitas, juodojo šokolado ganašas, lazdyno riešutų traškutis.

PASIFLORINIS

Purus, šviesus biskvitas, kreminio sūrio sluoksnis, pasifloros ir mango kubelių įdaras, rūgštus pasiflorinis traškutis.

RAINBOW

Vaivorykštės spalvų biskvitai pertepti Philadelphia kreminio sūrio sluoksniu, pagardinti rūgščiu miško uogų traškučiu.

SERBENTINIS

Šviesus biskvitas su aguonomis, 100 proc. juodųjų serbentų tyrės ir Philadelphia kreminio sūrio sluoksnis, rūgštus miško uogų traškutis.

SNICKERS

Karameliniai biskvitai, pertepti švelniu grietinėlės ir karameliniu kremais, bėganti karamelė, sūdyti žemės riešutai ir lūžtantis šokolado sluoksnis.

ŠOKOLADINIS SU PASIFLORAIS

Drėgnas šokoladinis biskvitas, šokoladinis ganašas, pasiflorų ir mango gabaliukų įdaras, lazdyno riešutų traškutis.

JOGURTINIS SU MIŠKO UOGOMIS

Šviesus biskvitas užklotas graikinio jogurto sluoksniu, pagardintas miško uogų įdaru bei rūgščiu traškučiu.